Verkoop méér online

Websites op maat

Wil je een website die er niet alleen goed uit ziet, maar ook nieuwe klanten aantrekt? Wil je een nieuwe website laten bouwen of is jouw huidige website dringend aan vernieuwing toe? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops die potentiële klanten aantrekken, méér leads genereren en jouw omzet doen stijgen.

Een website moet er niet alleen goed uitzien. Wij bouwen future-proof webshops die jou de mogelijkheid geven om eindeloos te groeien. Van een kleine website tot een internationale B2B webshop, bij ons is alles mogelijk. 

Functionaliteiten

Wij bouwen een website op maat van jouw bedrijf rond het meest flexibele CMS platform ter wereld. Een maatwerk website sluit perfect aan bij jouw huisstijl en de noden van jouw bedrijf en zorgt voor de beste zoekmachine optimalisatie. Jouw website is ook helemaal future-proof en we kunnen onbeperkt extra functionaliteiten toevoegen. Intussen kan jij ook helemaal zelf de belangrijkste zaken in jouw website aanpassen, zelfs via een tablet of smartphone.

Integraties en automatisatie

Wij zorgen voor een naadloze koppeling met andere systemen zoals een mailinglijst, pakjesdienst of CRM tools. Wij zorgen ervoor dat jouw bestellingen meteen worden toegevoegd aan bPost, PostNL of een andere koerierdienst. Na elke bestelling ontvangt jouw klant meteen een factuur. Zelfs retours kunnen automatisch worden verwerkt.

Eén website, meerdere talen

Heb je klanten in verschillende landen? Geen probleem, we kunnen jouw website configureren voor gebruik in meerdere talen en/of landen. Vertaalde pagina’s en/of berichten worden aan elkaar gekoppeld, waardoor de bezoeker makkelijk kan wisselen naar een andere taal. Het beheer van alle vertalingen kan binnen dezelfde omgeving.

Goed vindbaar in Google

Wij zorgen dat potentiële klanten je webshop vinden. Via zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we dat jouw webshop goed scoort in Google. Want hoe hoger de ranking, hoe meer conversies. Met doelgerichte advertentiecampagnes gaan we nog een stapje verder en zorgen we voor nog méér leads, conversies en verkoop.

Uw partner voor …

Een webshop of website op maat? Laten we eraan beginnen.

Wij bouwen niet alleen webshops, maar ook websites op maat. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk B2C en B2B websites. Zowel voor kleine zelfstandigen als grote bedrijven. Elke klant is bij ons even belangrijk.

We kunnen niet wachten om jouw verhaal te vertellen. Stuur ons een e-mail, bel ons of vul dit formulier in en we plannen een afspraak!