Meer visibiliteit online

Méér leads en omzet met Google Ads

Soms heb je een duwtje in de rug nodig om op te vallen. Via Google advertenties kunnen we je die krachtige duw geven. We configureren doelgerichte campagnes die jouw merk of bedrijf naar de top van de zoekresultaten duwen, zodat jouw boodschap het juiste publiek bereikt precies wanneer zij naar jouw producten of diensten zoeken.

Dit kun je bij ons verwachten

Wij vergroten jouw online zichtbaarheid met effectieve Google Ads campagnes. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. We leren jouw bedrijf graag zo goed mogelijk kennen, zodat we de campagne kunnen afstemmen op jouw activiteiten. We kijken ook verder dan de advertenties en gaan ook jouw website optimaliseren indien nodig.

Wat doen we voor jou?

Eerst en vooral configureren we jouw advertentie account. Heb je er al één? Dan beginnen we met een SEA-audit. Vervolgens gaan we op basis van de doelstellingen van jouw bedrijf één of meerdere campagnes opzetten binnen jouw doelgroep en regio. We gaan op zoek naar de zoekwoorden die voor jou de beste resultaten kunnen opleveren en kiezen een budget dat bij jou past. Tot slot koppelen we alles aan jouw website, want we willen ook weten of een bezoeker waardevol is voor jouw bedrijf. Onze focus ligt immers op het genereren van conversies die voor méér omzet zorgen.

We meten en optimaliseren

Nadat jouw campagnes up and running zijn is een goede opvolging noodzakelijk. Afhankelijk van het aantal concurrenten in jouw doelgroep en/of regio moeten de campagnes regelmatig bijgestuurd worden om goed te blijven scoren. Sommige bedrijven zijn ook seizoensgebonden en ook daar spelen we graag op in met afzonderlijke campagnes. We zorgen voor méér zichtbaarheid in Google, relevant verkeer naar jouw website én kwalitatieve leads of conversies. Je ontvangt van ons maandelijks een rapport, zodat je kan zien wat jouw campagne heeft gekost en vooral wat het jou heeft opgeleverd.

Wat moet het kosten?

Bij ons betaal je een vast bedrag per maand voor het beheer van jouw campagne(s). Wat je betaalt is afhankelijk van het aantal campagnes en/of de complexiteit ervan. Jouw campagnes uitbesteden kan al vanaf € 150 (excl. btw) per maand voor een kleine campagne. De gemiddelde prijs per klant is € 300 per maand. Daarbovenop komt dan nog het advertentiebudget (kost per klik) dat je rechtstreeks betaalt aan Google. Bij ons betaal je alleen voor de uren die we presteren, je betaalt geen management fees en er zijn geen verborgen kosten.

Uw partner voor …

Wil je ook méér conversies genereren? Laten we eraan beginnen.

Je kan niet alleen bij ons terecht voor advertentie campagnes, maar ook voor het bouwen van webshops en websites op maat. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk B2C en B2B websites. Zowel voor kleine zelfstandigen als grote bedrijven. Elke klant is bij ons even belangrijk.

We kunnen niet wachten om jouw verhaal te vertellen. Stuur ons een e-mail, bel ons of vul dit formulier in en we plannen een afspraak!