Verkoop méér online

Webshops op maat

Verkoop jij producten die je ook online wil aanbieden? Wil je een nieuwe webshop laten bouwen of is jouw huidige webshop aan vernieuwing toe? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webshops en websites die potentiële klanten aantrekken, méér leads genereren en jouw omzet doen stijgen.

Voor ons is het belangrijk dat een webshop ook een goede website is. Wij bouwen future-proof webshops die jou de mogelijkheid geven om eindeloos te groeien. Van een kleine webwinkel tot een internationale B2B webshop, bij ons is alles mogelijk. 

Functionaliteiten

Wij bouwen jouw webshop rond WooCommerce, het meest flexibele e-commerce platform ter wereld en dat heeft heel wat voordelen. Het laat ons toe om een webshop helemaal op maat te bouwen met alle voordelen van een goede website. We kunnen onbeperkt extra functionaliteiten toevoegen op maat. Intussen kan jij helemaal zelf jouw producten, voorraad, bestellingen en betalingen beheren, zelfs via een tablet of smartphone.

Betalingsgateway

Voor de verwerking van alle betalingen maken wij gebruik van een beveiligde betalingsgateway. Wij integreren dit naadloos met uw webshop, waardoor u op een veilige manier meerdere betaalmethoden kunt aanbieden. Jouw klanten kunnen betalen via Bancontact, VISA, Mastercard, PayPal, … en zelfs Apple Pay of Google Pay behoren tot de mogelijkheden.

Integraties en automatisatie

Wij zorgen voor een naadloze koppeling met andere systemen zoals een mailinglijst, pakjesdienst of CRM tools. Wij zorgen ervoor dat jouw bestellingen meteen worden toegevoegd aan bPost, PostNL of een andere koerierdienst. Na elke bestelling ontvangt jouw klant meteen een factuur. Zelfs retours kunnen automatisch worden verwerkt.

Eén webshop, meerdere talen

Wil je starten met internationale verkoop? Geen probleem, we kunnen jouw webshop configureren voor gebruik in meerdere talen en/of landen. Vertaalde pagina’s en/of berichten worden aan elkaar gekoppeld, waardoor de bezoeker makkelijk kan wisselen naar een andere taal. Het beheer van alle vertalingen kan binnen dezelfde omgeving.

Goed vindbaar in Google

Wij zorgen dat potentiële klanten je webshop vinden. Via SEO of zoekmachine optimalisatie zorgen we dat jouw webshop goed scoort in Google. Want hoe hoger de ranking, hoe meer conversies. Met doelgerichte advertentiecampagnes gaan we nog een stapje verder en zorgen we voor nog méér leads, conversies en verkoop.

Uw partner voor …

Een webshop of website op maat? Laten we eraan beginnen.

Wij bouwen niet alleen webshops, maar ook websites op maat. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk B2C en B2B websites. Zowel voor kleine zelfstandigen als grote bedrijven. Elke klant is bij ons even belangrijk.

We kunnen niet wachten om jouw verhaal te vertellen. Stuur ons een e-mail, bel ons of vul dit formulier in en we plannen een afspraak!